ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА - ЗА ДЕЦА 


----------------------

Възраст на играчите : 3-10

Брой на играчите :  2-6 

Производител: GRANNA – Полша

Серия: СЕТИВА

Употреба: Много-кратна употреба.

Размер на кутията:  53 х 189 х 273

 ------------------------------------------------------------------------

Съдържание на кутията:

 • Игрално поле на дъгата
 • 36 карти, 6 от цвят
 • 6-цветно зарче
 • Инструкции Български езиk
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Описание на играта:

Играта ДЪГА е един истински цветен  и занимателен пъзел за най-малките деца.Забавна игра – позволяваи на родителите да играят с малките си деца. Игрите са подходящи са за много-кратна употреба и много-бройни весели игри.

 

В играта има три варианта за нива: първото е за деца на възраст около 3 години - само началото, за да научат имената на цветове; второ и трето перфектно развиват визуална памет, внимание, постоянство.

Малките деца се научават да различават цветовете на дъгата и сложи картите с рисунки върху съответното поле на цвета на масата.

По-големите деца се опитват да запомнят,  а после да познаят каква картинка  е затворена за определен куб.  Картината е в същия цвят като на игралният борд.

В третата версия на играта Дъга не се обръща внимание на цветни изображения и полета, всеки играч трябва да бъде в състояние да си спомни каква е картинкатал.

 

 

ВАРИАНТ на ИГРА – Цветовете на Дъгата

Опитайте се да се покриете цялотоколело на дъгата съскартинки /жетони/. Всеки раздел на игралния борд трябва да има шест изобразени символи които съвпадат с цвета на секцията. Колко бързо можете да поставите всички картинки/жетони? Дали объркахте  червено с оранжево, зелено с синьо? Ако е така, не се притеснявайте. В началото, това може да се случи на всеки ...

    ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ РОДИТЕЛИТЕ!

Проверете дали Вашето дете може да  идентифицира всички предмети и животни изобразени на картинките.  Ако не успее -  трябва да кажете на детето как те се наричат. Децата могат да имат проблеми с разграничаването и правилното именуване на цветовете за дълго време.

Надяваме се, че играта ДЪГА ще им помогне да преодолеят тези трудности. Дори ако децата

Ви не знаят имената на някои цветове много добре, те със сигурност ще ги научате, като играят много с жетоните. Така че е добре децата да казватцветът на всеки символ или фигура и цвета на секцията върху цветното колело, когато поставят картинките . Само когато вече децата знаят всички символи - Ви предлагаме да играят  на следващото ниво на играта.

 

ВАРИАНТ на ИГРА – ‘’Учтивите’’Картинки

Подготовка на играта Поставете всички жетоните с лицето нагоре около колелото на дъгата. Първият играч взима жетон /картинка/, и и дава име  ( например "жълто пате" или "зелен грах") и след това я поставя с лицето надолу в съответния раздел на цветното колело. Всяка от шестте секции на борда трябва да получи един жетон по този начин. Картинките са ‘’учтиви’’, така че те да запазят цветове: сините ботуши остават на синята част на игралното поле, жълт слънчоглед остава на жълтата част, и така нататък. Гледайте внимателно и се опитайте да си спомняте какво се е случило при постявянето на картинките!

 

Как да играете игратаСега ние ще събираме жетони/картинки. Най-младият играч започва. Играчът хвърля заровете на цветевете на дъгата (нашата игра е свързана с дъгите!) И казва, това, което е нарисувано върхудолната страна на картинката  /лицето/ в съответния цвят на разделана колелото на дъгата.  Играчът – обръща картата и ако е познал , браво! В този случай, играчът събира познатата картинка и поставя нова върху празната част. Играчът продължава да хвърля заровете, докато не успее да познае. Ако няма повече картинка  в даден цвят на колелото на цветовете и зароветепокажат този цвят – Много лошо! Редът на този играч завършва и е ред на следващия играч.

 

Край на играта Когато всички картинки /жетони/ са  събрани, се броят колко всеки играч има.

Разбира се, победител е играчът, който е събрал най-много картинки.

 

Бележка за родители:

Докато играете с много малки деца, можете да започнете с по-малък брой картинки /жетони/, добавяйки още по-нататък – когато децата придобият опит.

 

ВАРИАНТ на ИГРА – ‘’Полуделите’’Картинки

Тази игра е много подобна на предишната. Но сега картинките  /жетоните/ се бунтуват и отиват където си поискат върху колелото на дъгата, независимо от цветовете на секциите на игралният борд. Играчът може да постави картинката върху всяко избраномясто  (например, зелена ябълка върху червена секция , жълт лимон върху лилавасекция , и така нататък).

Спомняш ли си, коя картинка къде е?

Сега е по-трудно! Но не се притеснявайте, дори мама и татко могат да имат проблеми с паметта в момента.

 

Игрите са подходящи са за много-кратна употреба и много-бройни весели игри. 

Образователни и занимателни качествени борд игри за деца и възрастни от GRANNA – Полша.

             -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
       


Доставка, Плащане : 

- Цена за доставка по ЕКОНТ:
      до  "ПОИСВАНE" (в офис на ЕКОНТ) - ( вижте цена за доставка ТУК )
      или до "АДРЕС" (на клиента)            - допълнителна такса до АДРЕС около +1,00лв ( вижте цена за доставка ТУК )

       БЕЗПЛАТНА доставка по ЕКОНТ               - при поръчка на обща стойност над 50лв

- Изпращаме по ЕКОНТ с опция "ПРЕГЛЕД и ТЕСТ" (преди заплащането на поръчката с „НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ към куриера)

- Срок на доставка:  обикновено е до 1 работен ден за всички направени поръчки до 16:00 часа (в работни дни).  

- Чрез e-mail изпратен от нашият сайт ще бъдете информирани за стойността на поръчката. Допълнително чрез SMS или обаждане от куриера ще бъдете информирани относно точен ден за доставка.

     Забележки: при поръчка до "ПОИСКВАНЕ"  (в офис на ЕКОНТ): Моля изписвайте в полето "ЗАБЕЛЕЖКИ" допълнителна информация за най-близък и удобен за получаване офис на ЕКОНТ.  (Локация на всички офиси може да намерите ---> ТУК )

                         Важно е да отбележим:  Цената за доставка по ЕКОНТ е  БЕЗПЛАТНА при поръчка с обща стойност над 50лв !

Възможно е да комбинирате - при покупка на 2 или повече продукта (от един или различни артикули): ще получите допълнително  и  10% отстъпка (върху общата сума на поръчката)


Купувайки продукти, произведени в Европейски Съюз - Вие подпомагате разкриването на нови работни места.  

 MONETA е регистрирана Българска търговска марка. Всички модели с марка MONETA - може да разгледате в този линк.

SKYPE: Obuvki365       TEL/VIBER:  +359-884-841170     E-MAIL:  Obuvki365@gmail.com  

  www.Obuvki365.com    Обувки - 365 дни в годината!


18лв, GRANNA 41 - ДЪГА … / ВЪЗРАСТ … 3 до 8 / ИГРАЧИ … 2 до 6, Вносител

 • Марка: GRANNA Игри
 • Код на продукта: GRANNA 41 - ДЪГА
 • Наличност: В наличност
 • 18.00лева

 • Данък: 15.00лева

Тагове: GRANNA, игри, детски, бебешки