Често задавани въпроси:Всички публикувани продукти са налични при нас на склад в указаните размери. 

Поръчки получени до 16:00 се изпращат обикновенно в същия работен ден по ЕКОНТ, с опция "ТЕСТ" и "ПРЕГЛЕД".

"БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА"  - при поръчка на стойност над 50лв.

Направете своята  "КОМБИНАЦИЯ"  и спестете: при поръчка с покупка на 2 или повече продукта  - получавате допълнително промо 10% отстъпка (върху общата сума на поръчаните продукти).


         

Често задавани въпроси:

 

1.  Имате ли налична таблица с размери?

Уважаеми клиенти, www.Obuvki365.com Ви предлага голямо разнообразие на обувни изделия, произведени от български или европейски фирми. В описа на всеки продукт е публикувана таблица с измерени от нас размери.   

2.  Как мога да разбера, кога поръчката ще ми бъде доставена?

Обикновено поръчки получени в РАБОТЕН ДЕН до 16,00 часа  - се изпращат в същият ден. Ще получите уведомление по е-мейл  относно данни за поръчката и точен ден на изпращане и номер на товарителница от Еконт.

3.  Ако съм направил поръчка и желая да ми бъде доставен и друг артикул мога ли да ги поръчам едновременно?

Ако вече сте завършили заявката си и в рамките на същия ден сте избрали и друг артикул, стига да е преди 16 часа, ние ще ви ги изпратим в една пратка. Ако втория продукт покрива сумата за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (50лв) , ще Ви ги изпратим без да плащате куриерските услуги. 

В случаите, които искате да върнете даден артикул, тъй като Вие не сте съобразили Вашия размер или друга причина, стойността на транспорта се поема от Ваша страна в двете посоки. 

4.  Касов бон

Всяка поръчка се изпраща със съотвентния касов бон.

Винаги изпращаме поръчките по ЕКОНТ с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.   т.е. - Може да проверите наличието на касов бон ПРЕДИ заплащането на поръчката към куриерска фирма ЕКОНТ, както и да проверите дали изпратеният продукт съответства с поръчката.

При заплатена поръчка от Клиента с наложен платеж към ЕКОНТ - се счита, че касовият бон е бил наличен в пратката с поръчката и полученият продукт съответства с направената поръчка.

Забележка: Ако липсва касов бон (поради проблем с разкъсана опаковка или друг форсмажорен проблем при транспопортирането), моля да се свържете с нас да издаване на дубликат на касовия бон - ПРЕДИ да освободите пратката и заплатите наложения платеж към ЕКОНТ.

5.  Пропускат ли Гумените Ботуши или Апрески DEMAR вода:

За повече информация - тук


6.  Условия за Ползване, Връщане, Рекламации

За повече информация - тук


7.  Начин на доставка и изпращане

За повече информация - тук

 Забелжки:
Цялата налична информация  за даден артикул е публикувана и актуализирана в сайта (налични размери, размери на ходилата или  дължина на стелките).
Моля изпращайте Вашите поръчки през он-лайн системата на Интернет магазина. Може да поръчвате през компютър, таблет, фаблет или мобилен телефон.
Поръчките могат да се правят  за улеснение и без да е нужно да имате регистрация в сайта! 

Oбърнете внимание - въздържаме се да  приемаме поръчки по телефон, с цел избягване на грешки. 
Допълнително, ако  все пак срещнете затруднение  (при изпращане на поръчка през сайта)  - е  възможно да изпращате Вашите поръчки директно на нашия е-мейл:  obuvki365@gmail.com

..........................................................................................................

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.


При проблем при връзка с нас по телефон  или почивни дни  (относно информация за замяна или връщане на поръчан артикул, при отмяна на направена поръчка,  или други въпроси/коментари)  - моля изпратете е-мейл на адрес:   obuvki365@gmail.com

  www.Obuvki365.com    Обувки - 365 дни в годината! 

SKYPE: Obuvki365       TEL/VIBER:  +359-884-841170     E-MAIL:  Obuvki365@gmail.com  

Харесайте ни във FACEBOOK