Често задавани въпроси:

Наличност:  Цялата налична информация  за даден артикул е публикувана и актуализирана в сайта (налични размери, размери на ходилата или  дължина на стелките). 

Моля изпращайте Вашите поръчки ЕДИНСТВЕНО през он-лайн системата на Интернет магазина. 

Поръчките могат да се правят  за улеснение и без да е нужно да имате регистрация в сайта.

С цел избягване на грешки - НЕ ПРИЕМАМЕ поръчки направени по телефон или е-мейл !


Често задавани въпроси:

 

1.  Имате ли налична таблица с размери?

Уважаеми клиенти, www.Obuvki365.com Ви предлага голямо разнообразие на обувни изделия, произведени от български или европейски фирми. В описа на всеки продукт е публикувана таблица с измерени от нас размери.   

2.  Как мога да разбера, кога поръчката ще ми бъде доставена?

Обикновено поръчки получени в РАБОТЕН ДЕН до 16,00 часа  - се изпращат в същият ден. Ще получите уведомление по е-мейл  относно данни за поръчката и точен ден на изпращане и номер на товарителница от Еконт.

3.  Ако съм направил поръчка и желая да ми бъде доставен и друг артикул мога ли да ги поръчам едновременно?

Ако вече сте завършили заявката си и в рамките на същия ден сте избрали и друг артикул, стига да е преди 16 часа, ние ще ви ги изпратим в една пратка. Ако втория продукт покрива сумата за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (50лв) , ще Ви ги изпратим без да плащате куриерските услуги. 

В случаите, които искате да върнете даден артикул, тъй като Вие не сте съобразили Вашия размер или друга причина, стойността на транспорта се поема от Ваша страна в двете посоки. 

4.  Пропускат ли Гумените Ботуши или Апрески DEMAR вода:

За повече информация - тук


5.  Условия за Ползване, Връщане, Рекламации

За повече информация - тук


6.  Начин на доставка и изпращане

За повече информация - тук

 


..........................................................................................................


При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

При проблем при връзка с нас по телефон  или почивни дни  (относно информация за замяна или връщане на поръчан артикул, при отмяна на направена поръчка,  или други въпроси/коментари)  - моля изпратете е-мейл на адрес:   obuvki365@gmail.comОтстъпки:    При покупка на 2 или повече продукта (от един или различни артикули) - ще получите допълнително - 10% отстъпка. 
                      Начин за получаване на отстъпката: След като сте избрали продуктите в количката, изпишете в полето Use Coupon Code    ваучер с код  PROMO10  
                       (Отстъпката 10% важи при закупуването на 2 или повече чифта с една и съща поръчка.)  www.Obuvki365.com    Обувки - 365 дни в годината! 

SKYPE: Obuvki365       TEL/VIBER:  +359-884-841170     E-MAIL:  Obuvki365@gmail.com  

Харесайте ни във FACEBOOK