Често задавани въпроси:

Наличност:  Цялата налична информация  за даден артикул е публикувана и актуализирана в сайта (налични размери, размери на ходилата или  дължина на стелките). 

Моля изпращайте Вашите поръчки ЕДИНСТВЕНО през он-лайн системата на Интернет магазина. 

Поръчките могат да се правят  за улеснение и без да е нужно да имате регистрация в сайта.

С цел избягване на грешки - НЕ ПРИЕМАМЕ поръчки направени по телефон !
Често задавани въпроси:

 

1.  Имате ли налична таблица с размери?

Уважаеми клиенти, www.Obuvki365.com Ви предлага голямо разнообразие на обувни изделия, произведени от български или европейски фирми. В описа на всеки продукт е публикувана таблица с измерени от нас размери.   

2.  Как мога да разбера, кога поръчката ще ми бъде доставена?

Обикновено поръчки получени в РАБОТЕН ДЕН до 16,00 часа  - се изпращат в същият ден. Ще получите уведомление по е-мейл  относно данни за поръчката и точен ден на изпращане и номер на товарителница от Еконт.

3.  Ако съм направил поръчка и желая да ми бъде доставен и друг артикул мога ли да ги поръчам едновременно?

Ако вече сте завършили заявката си и в рамките на същия ден сте избрали и друг артикул, стига да е преди 16 часа, ние ще ви ги изпратим в една пратка. Ако втория продукт покрива сумата за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (50лв) , ще Ви ги изпратим без да плащате куриерските услуги. 

В случаите, които искате да върнете даден артикул, тъй като Вие не сте съобразили Вашия размер или друга причина, стойността на транспорта се поема от Ваша страна в двете посоки. 

4.  Пропускат ли Гумените Ботуши или Апрески DEMAR вода:

За повече информация - тук


5.  Условия за Ползване, Връщане, Рекламации

За повече информация - тук


6.  Начин на доставка и изпращане

За повече информация - тук

 

- Изпращаме по ЕКОНТ с опция  "ПРЕГЛЕД и ТЕСТ"  (преди заплащането на поръчката с  НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ”  към куриера)
- Всички поръчки направени в РАБОТЕН ДЕН до 16,00 часа - обикновено се изпращат към клиента в същият работен ден.  
- Срок на доставка:  обикновено до 24 часа в работни дни за по-голямите населени места. В по-малки или отдалеченти населени места доставката се извършва според графика на ЕКОНТ. 
- Чрез e-mail изпратен от наш консултант ще бъдете информирани за окончателната стойност на поръчката и стойност на транспорт.
- Допълнително чрез SMS или обаждане от куриера ще бъдете информирани относно точен ден за доставка.


Цена за доставка по ЕКОНТ при поръчки на стойност - над 49,00лева:
- Цената по изпращането на поръчката (до офис на ЕКОНТ или до адрес на клиента) е БЕЗПЛАТНА за клиента при поръчки на стойност над 49лв  (при взимането и изплащане на Наложен платеж по поръчката към куриера на ЕКОНТ след направените опции Тест и Преглед).

Цена за доставка по ЕКОНТ при поръчки на стойност - под 49,00лева:
       до  "ПОИСКВАНE" (получаване в офис на ЕКОНТ) = около   5,00лв  - при тегло до 1кг
        или до "АДРЕС" (получаване до адрес на клиента) = около  6,00 / 6,50лв - при тегло до 1 кг

       -  В случай, че Клиентът откаже или върне поръчката обратно към нас  (след опция направените Тест и Преглед в ЕКОНТ ) :  следва да заплати  стойността на куриерската услуга по ЕКОНТ и в двете посоки за отказаната поръчка (по изпращането и връщането на пратката).

Забележки: Ако желаете да изпратим поръчката до "ПОИСКВАНЕ (с получаване в офис на ЕКОНТ):   Моля изписвайте като допълнителна ИНФОРМАЦИЯ за най-близък и удобен за получаване офис на ЕКОНТЛокация на всички офиси на ЕКОНТ може да намерите    В  ТОЗИ ЛИНК ---> TУК     (https://www.econt.com/find-office)

..........................................................................................................


При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

При проблем при връзка с нас по телефон  или почивни дни  (относно информация за замяна или връщане на поръчан артикул, при отмяна на направена поръчка,  или други въпроси/коментари)  - моля изпратете е-мейл на адрес:   obuvki365@gmail.comОтстъпки:    При покупка на 2 или повече продукта (от един или различни артикули) - ще получите допълнително - 10% отстъпка. 
                      Начин за получаване на отстъпката: След като сте избрали продуктите в количката, изпишете в полето Use Coupon Code    ваучер с код  PROMO10  
                       (Отстъпката 10% важи при закупуването на 2 или повече чифта с една и съща поръчка.)  www.Obuvki365.com    Обувки - 365 дни в годината! 

SKYPE: Obuvki365       TEL/VIBER:  +359-876-067807    E-MAIL:  Obuvki365@gmail.com  

Харесайте ни във FACEBOOK