Menu
Your Cart

Често задавани въпроси:

Често задавани въпроси:
 

Поръчки
Моля изпращайте Вашите поръчки ЕДИНСТВЕНО през он-лайн системата на Интернет магазина. 
С цел избягване на грешки – се въздържаме от поръчки направени по телефон !
Поръчки могат да се правят от всички частни лица над 18 години обикновено след като се регистрирате в системата на интернет магазина.
Допълнително, за Ваше  улеснение – бързи поръчки могат да се правят и без да е нужно да имате регистрация в сайта с функция Гост.


Наличност
Всички артикули са налични при нас на склад.
Възможни са поръчки за всички налични в системата артикули / размери.


Описания на артикули
Цялата налична информация  за даден артикул е публикувана и актуализирана в интернет магазина  (налични размери, налични цветове, материали на продукта, размери на ходилата или дължина на стелките и т.н.). 
Моля прочетете внимателно публикуваните описания и спецификации на продукта.

 
Използвайте „Филтри” 
Използвайте нашите ФИЛТРИ в интернет магазина: за по-лесно и бързо навигиране или търсене по зададени от Вас критерии – марка, цвят, материал, размер.


Отстъпка 10% за два или повече продукта

При покупка на 2 или повече продукта в една и съща поръчка (от един или различни артикули) - ще получите допълнително - 10% отстъпка върху общата стойност на поръчката. 

Системата на интернет магазина калкулира автоматично отстъпката. 


Имате ли налична таблица с размери?
Уважаеми клиенти, www.Obuvki365.com Ви предлага голямо разнообразие на обувни изделия, произведени от  европейски брандове. В описанието на всеки продукт е публикувана актуална таблица с размери за различните продукти.


Доставка
Изпращаме чрез ЕКОНТ с опция  "ПРЕГЛЕД и ТЕСТ"  (преди заплащането на поръчката към куриера)
 Всички поръчки направени в РАБОТЕН ДЕН до 16,00 часа - обикновено се изпращат към клиента в същия работен ден. Поръчки направени в Петък след 16,00 часа събота или неделя: се обработват в Понеделник.  


Срок на доставка

Обикновено до 24 часа в работни дни за по-големите населени места. В по-малки или отдалечени населени места доставката се извършва според графика на ЕКОНТ. 
Чрез e-mail изпратен от наш консултант ще бъдете информирани за окончателната стойност на поръчката, стойност на транспорт и номер на товарителницата на ЕКОНТ с която пътува пратката. Допълнително чрез SMS или обаждане от куриера ще бъдете информирани относно точен ден за доставка.


Безплатна доставка при поръчки - над 79 лева
Цената за доставка е БЕЗПЛАТНА за всички поръчки на стойност над 79 лева с ДДС  (след направените отстъпки).

Цена за доставка по ЕКОНТ при поръчки на стойност - под 79,00лева
-  до  "ПОИСКВАНE" (получаване в офис на ЕКОНТ) = около  5,00лв - при тегло до 1кг
- или до "АДРЕС" (получаване до адрес на клиента) = около  6,50лв - при тегло до 1 кг

Забележки:

Ако желаете да изпратим поръчката до "ПОИСКВАНЕ"  (с получаване в офис на ЕКОНТ):  Моля изписвайте при поръчката в полето  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ -  името на  най-близък и удобен за получаване офис на ЕКОНТ.


Грешно изпратен продукт / Отказ на пратка

При грешно изпратен от нас продукт  (модел, размер или цвят на продукта): клиентът следва да върне продукта към нас. Ние ще изпратим веднага нов коректен продукт. В този случай всички направени  куриерските услуги чрез Еконт  (за изпращане на всички продукти и връщане)  ще бъдат за наша сметка.
В случай, че Клиентът откаже или върне поръчката обратно към нас въпреки правилно изпратен от нас продукт (след опция направените от Клиента Тест и Преглед в ЕКОНТ ): Клиентът следва да заплати стойността на куриерската услуга по ЕКОНТ и в двете посоки за отказаната поръчка (по изпращането и връщането на пратката).


Как мога да разбера, кога поръчката ще ми бъде доставена
Обикновено поръчки получени в РАБОТЕН ДЕН до 16,00 часа  - се изпращат в същият ден. Ще получите уведомление по е-мейл  относно данни за поръчката и точен ден на изпращане, както и съответни номер на товарителница от Еконт с м която пътува Вашата пратка.


Ако съм направил поръчка и желая да ми бъде доставен и друг допълнителен артикул мога ли да ги поръчам едновременно

Ако вече сте завършили заявката си и в рамките на същия ден сте избрали и друг артикул, стига да е преди 16 часа, ние ще ви ги изпратим в една пратка.

Ще получите 10% отстъпка за покупка на 2 продукта. Ако покривате критериите за безплатна доставка на стойност над 49 лева - то тя ще бъде осигурена.


Условия за Ползване, Връщане, Рекламации

Възможност за връщане на неупотребявани продукти (до 14 дни след получаването им). Формуляр за връщане / замяна ще намерите тук

Онлайн магазинът изпълнява  поръчки само за физически лица. Не приемаме на този етап плащания с дебитни, кредитни карти или други банкови карти. За повече информация - тук


Работно Време

Интернет магазин www.Obuvki365.com приема поръчки през онлайн системата по всяко време.

Консултант: работно време Пон-Пет 10,00-17,00 часа. Почивен ден Събота, Неделя.

При проблем при връзка с нас по телефон или през почивни дни :  моля изпратете е-мейл на адрес:  obuvki365@gmail.com

  

  www.Obuvki365.com    Обувки - 365 дни в годината! 


E-mail:  Obuvki365@gmail.com