Menu
Your Cart

За нас


                 www.Obuvki365.com  -  Oфициален Интернет Магазин ®            

   

            

Уважаеми клиенти,

С много настроение, усмивки и внимание създадохме www.Obuvki365.com - Официален Интернет Магазин за продукти с гарантиран произход, отлично качество, иновативен дизайн и атрактивни цени.


При нас ще намерите 365 дни в годината - обувки, ботуши, апрески, специализирани обувки, дишащи анатомични пантофки, спортни обувки, анатомични BIO чехли, сандали и пантофи и ортопедични стелки - произведени с наша търговска марка MONETA, както и нови и актуални продукти на престижните марки DEMAR, RENBUT, DEMAR, 3F FREEDOM FOR FEET, BAR3FOOT - BAREFOOT, MUFLON и други.


Целта на интернет магазин www.Obuvki365.com е да промотира и информира, както и да зарадва и улесни почитателите на продуктите и марките, които произвеждаме или предлагаме екслузивно за Българския пазар успешно вече повече от 12 години.  Предлагаме размери в бебешка, детска, юношеска, дамска и мъжка номерация. Всички публикувани продукти са налични при нас на склад в указаните размери.    

Моля изпращайте Вашите поръчки ЕДИНСТВЕНО през он-лайн системата на Интернет магазина. 

С цел избягване на грешки - се въздържаме от поръчки направени по телефон или е-мейл !

Цялата налична информация за даден артикул е публикувана и актуализирана в сайта (налични размери, размери на ходилата или дължина на стелките). 

Поръчките могат да се правят за улеснение и без да е нужно да имате регистрация в сайта!Безплатна доставка на поръчки над 79лв.

Отстъпка при покупка на 2 или повече продукта: -10% 

Възможност за връщане на неупотребявани продукти (до 14 дни след получаването им).
Поръчки получени до 16:00 се изпращат обикновено в същия работен ден чрез ЕКОНТ с опция "ТЕСТ" и "ПРЕГЛЕД" след които Клиентът заплаща стойността на поръчката и получава с касов бон за поръчания продукт.  
Онлайн магазинът изпълнява  поръчки само за физически лица. Не работи с фирми.

Не приемаме плащания с дебитни, кредитни карти или други банкови карти.При проблем при връзка с нас по телефон  или през почивни дни  (относно информация за замяна на поръчан артикул, при отмяна на направена поръчка,  или други въпроси/коментари)  - моля изпратете е-мейл на адрес:   obuvki365@gmail.com


www.Obuvki365.com    Обувки - 365 дни в годината! 

Харесайте ни във FACEBOOK    


E-mail:  Obuvki365@gmail.com