Menu
Your Cart

Корона Вирус / COVID19

Здравейте,


Въпреки създалата се ситуация и въведеното извънредно положение в България от 13.03.2020 г., бихме искали да ви уведомим, че безопасността, както на вас – нашите клиенти, така и на нашите служители, са приоритет за нас. В този момент е изключително важно да се адаптираме към ситуацията, да бъдем отговорни и разумни и да обединим усилията си в една посока – здравето на всички нас.


Уверяваме ви, че нашият ОН-ЛАЙН МАГАЗИН  продължава да работи и ще вършим работата си със същите темпове, както досега. Поемаме ангажимента да направим максималното по силите си, за да изпълним всяка приета поръчка. Бихме искали да споделим с вас мерките, които предприехме, както и няколко препоръки как да повишим нивото на безопасност:

Въведохме високо ниво на хигиена в нашия склад – началната точка по изпълнение на всяка една поръчка. Извършва се редовна дезинфекция на складовите помощения, работните повърхности и оборудването, с което се работи. Служителите в склада извършват дезинфекция на ръцете си и се стараят да ограничат максимално контакта с продуктите.

Препоръчваме на куриерите да носят маски и ръкавици по време на доставка на пратките. При комуникцията ни с куриерските фирми, бе изразено тяхното желание да следват тази практика.

Доставката на продуктите протича нормално и се извършва удобно до поискване в офис на ЕКОНТ или до вратата на вашия дом, като се стараем да удовлетворим вас, нашите клиенти по добър и безопасен начин.

Призоваваме всички да се вслушате в съветите от здравните власти за ограничаване на разпространението на вируса и да предприемете съответните мерки.
Нека бъдем отговорни и разумни и поставим здравето на нас и нашите близки на първо място.
Нека не забравяме, че промяната, която настъпи в ежедневието ни е временна мярка и целта й е единствено нашата безопасност.

Бъдете здрави!

Екипът на WWW.OBUVKI365.COM

За контакт:  E-MAIL:  Obuvki365@gmail.com