Пропускат ли вода БОТУШИТЕ "DEMAR"?ВВАЖНО е да отбележим: Апреските следва да се използват спорез сезона и предназвачението им, като основната им функция е термална защита ка краката и уют в студените дни.

Апреските са предназначени за употреба през зимата - при сух студ или сняг.  
Апреските не пропускат вода или киша - 
до нивото на гумираното ходило.

Моля обърнете внимание: Основната функция на апреските е термална защита на краката през студените дни. Макар и рядко, при продължителна употреба на апреските в топли помещения (мол, кино, училище, на топло работно място, други топли места) или при проблем с изпотяване на краката - е възможно да се появи лек конденз вътре в обувките причиняващ влага. В този случaй - оставете влагата или конденза в обувките да изсъхнат при стайна температура и ползвайте на следващия ден отново.

При есктремна или продължителна употреба в планина, локви, река или силно дълждовно време - някои апрески  е възможно да пропуснат влага по шевовете. В този случaй - оставете влагата или конденза в обувките да изсъхнат при стайна температура и ползвайте на следващия ден отново, след като третирайте с импрегнатор или намежете със свинска мас по шевовете на обувките.

Не сушете върху радиатор! Не сушете принудително! Не сушете със сешоар!


Инструкции за употреба:  


Почиствайте с парче плат или гъба, хладна вода и мек сапун. 

Не избелвайте! Не перете в пералня!

Не сушете принудително (радиатор, пряка слънчева светлина) 

---------------------------------------------------